Indsend billeder af dine silkehøns

bregne
reklameslider - indsend billeder til silkehønse kalender
reklameslider - indsend billeder til silkehønse kalender

Silkehønse-kalenderen

For at gentage succesen fra de forrige år, laver jeg igen i år en silkehønse-kalender (til 2024), der kan købes hjem, så du har den inden jul. Kalenderen er spræng fyldt med billeder af silkehøns fra glade silkehønseejere som dig selv. 🥰

Det er en super flot vægkalender i lækker kvalitet og med gode farver, printet på glansfuldt, kraftigt papir der får billederne til at komme til live. Den fylder ca. A3 størrelse, når den er klappet ud.

Silkehavens silkehønse vægkalender 2023
Bordkalender med silkehøns 2023 fra Silkehaven

Sidste år (i 2023) lavede jeg for første gang to typer kalendere ud af de fine billeder I havde sendt ind.
Denne anden type kalender er en bordkalender, og med sin meget mindre størrelse kommer også en del færre billeder. Den er til gengæld lige til at have stående på sit skrivebord, og blev ret populær, så mon ikke jeg laver sådan en også i år.

Af mange bruges den også som en god julegaveide.

Selvom jeg ellers er gået helt over til digitale kalendere osv., har jeg selv én hængende ved mit spisebord i køkkenet, og jeg har uendeligt meget glæde af at se på den hver dag.
Ud over at den er flot, er den også praktisk. Jeg har lavet den sådan, at man kan skrive ting ned i felterne for hver dag, og så er der også mærkedage på.

Udsnit fra tidligere års kalendere

SIDSTE FRIST FOR INDSENDELSE AF FOTOS ER D. 31. OKTOBER 2023 kl. 00:00

Sådan virker det

Herunder kan du via få trin, indsende dine billeder til mig, og registrere dig. På den måde kan jeg vende tilbage til dig, når billederne er udvalgt, fortælle dig om et eller flere af dine billeder er kommet med, informere dig om evt. køb af kalender, samt evt. give dig en rabatkode. Samtidig hjælper din registrering mig, så det er nemmere at holde styr på, hvem der har givet mig, hvilke billeder.

Jeg glæder mig til at se dine gode billeder! 🤩

Lidt om billedkvalitet

Generelt så handler det egentlig bare om at finde de rigtig gode og/eller lidt tossede billeder af dine silkehøns. Det kan være portrætter, eller billeder med dine børn/børnebørn, kæle dyr og andre fjerkræ. Du skal dog huske at de billeder du sender til mig, må jeg bruge i reklamesammenhæng, for ellers ville jeg jo ikke kunne bruge dem i kalenderen osv. Så sørg for at de folk der evt. er på billedet er indforstået med at de kan komme på de sociale medier mm.

Hvad de er taget med (her tænker jeg på smartphone, digitalkamera og lign.) er ikke så vigtigt. Når det er sagt, bliver billederne bedre og chancen for, at de bliver valgt ud til kalenderen større, når kvaliteten er god. Med god mener jeg: Taget med en smartphone, hvor billederne er indstillet til at være nogenlunde gode og skarpe, eller endnu bedre.

Jeg har lavet det, så du kan uploade op til 10 billeder i filformaterne PNG og JPG. De må max fylde 20 MB. Så der er god plads til smukke skarpe billeder.

Skulle noget ikke gå efter hensigten, eller er du i tvivl om noget, kan du kontakte mig på kontakt@silkehaven.dk eller SMS til 51 68 68 88. Du kan også skrive til mig i chatten.

Ønsker du at blive fjernet fra listens nyhedsdel, kan du klikke her.

Registrering af foto-giver

Registrer dig som foto-giver!

Registrer dig her så jeg ved, hvem der har været med til at give mig fotos til bl.a. silkehønsekalenderen.


 





Vær opmærksom på, at det godt kan tage lidt tid at indsende registreringen efter, du har trykket på knappen.
Vent på besked om, at det er gennemført.