Job i Silkehaven

bregne

Introduktion

Velkommen til!
Jeg hedder Maria og det er mig, der har Silkehaven.
Silkehaven er som navnet antyder, en have fyldt med silkehøns i alverdens afskygninger.

Maria fra Silkehaven 2023 med en silkekylling

Det startede som en lille hobbyhønsehold i forhaven, og har med årene spredt sig, til snart hele min grund på flere tusind kvadratmeter.
Jeg har efterhånden mange silkehøns, og i takt med at antallet stiger og breder sig ud over haven, har jeg også brug for mere og mere hjælp, til at holde det hele kørende. Det er nemlig vigtigt for mig, at det bliver ved med at være hyggeligt at arbejde med høns.

Silkehaven 2023
Silkehaven fra oven 2023

Hønsene er opdelt i forskellige stammer (familier) og har hver deres eget hønsehus samt en have, så de har god plads til at gå rundt og hygge sig og skrabe i jorden.

Jeg er selv oprindeligt uddannet bygningskonstruktør og vandt til det håndværksmæssige, og min mand er håndværker.

Silkehaven og alt hvad det indebærer, er min hobby, som i 2019 er blevet til en hobbyvirksomhed.
Ud over hønsene, har jeg også en hjemmeside med diverse vejledninger og blogindlæg, samt en webshop hvor jeg bl.a. sælger foder og grovvare, tilskud, førstehjælp samt div. godt tilbehør til høns og meget mere.
Hver forår og sommer udruger jeg desuden kyllinger i stor stil, og sælger til mine glade kunder.

daggamle silkekyllinger i mange farver med og uden skæg i stor race Silkehaven

Jobbeskrivelser

Herunder har jeg oplistet nogle af de ting jeg kunne bruge hjælp til. Nogle af “stillingerne” har jeg mere brug for hjælp til end andre. Du kan klikke på links, til dem jeg har lavet en mere detaljeret stillingsbetegnelse til. Det er ofte dem, der er de mest presserende for mig, at få hjælp til. OBS: Du behøver ikke have uddannelsen, hvis den er nævnt i betegnelsen.

Nogle ting, som at tage sig af kyllinger og gøre dem tamme, er bonus-opgaver som kan indgå i nogle af de mere trivielle jobs som at gøre huse mv. rene.
Uanset hvilke du vil kunne hjælpe mig med, er du velkommen til at kontakte mig. 

Lidt om dig

De krav der bliver stillet til dig, vil variere lidt, efter hvilket job du søger, men overordnet er der nogle fællestræk.

Der er ingen krav til alder. Om du er 14 eller 84, det har ingen betydning, blot du kan bidrage med noget.

Du kan være uddannet, ufaglært, pensionist, førtidspensionist eller gå i skole/på uddannelse.

Din arbejdstid afhænger lidt af hvilken stilling du søger. Uanset hvad, er det altid noget vi aftaler nærmere, så det passer dine behov bedst muligt. Det er dog ofte et sæsonpræget job, som vil foregå i de måneder, hvor det er muligt.
Tiderne kan f.eks. være 2 timer, 1-2 gange om ugen.

Det er bedst, hvis du kan komme herud selv, da offentlig transport kun sender ganske få busser herud i hverdagene, og det tætteste busstoppested er ca. en halv kilometer herfra.

Det er et must, at du kan omgås høns, og at du er ordentlig ved dem. Til nogle stillinger behøver du ikke at være interesseret i høns som sådan, for at være hjælper hos mig, men det er dog at foretrække.

Personlighedstræk jeg sætter pris på:

  • Loyal
  • Ærlig
  • Til at stole på
  • Fleksibel
  • Rar at omgås
  • God ved dyr
  • Dyreelsker
hvid silkehane med skæg og vildtfarvet silkehøne uden skæg i stor race Silkehaven
Silkehaven 2023

Det får du ud af det

Da det er en hobbyvirksomhed jeg har, som jeg altså ikke kan leve af, har jeg ikke mulighed for, at give dig rigtig løn. Jeg kan dog give dig lidt lommepenge, hvis det kommer på tale.

Et job hos mig i Silkehaven er på frivillig basis, og derfor er lønnen i sig selv, at kunne gå og lave noget af det du holder af, sammen med høns og kyllinger, i naturskønne omgivelser. At lade op, komme ud i den friske luft, og være sammen med dyrene. Det er i sig selv meget givende.
Du kan selvfølgelig også få en sludder med mig, og de andre hjælpere ind i mellem.

Selvom der er meget der skal laves, er der ingen stress. Der er tid til at holde en pause i ny og næ, og måske nyde en kop kaffe, sodavend eller madpakken i haven.

Ansøgningsproces

Har du fundet et job som kunne passe til dig, så kontakt mig endelig – uanset om jeg aktivt søger én til netop det du ønsker at hjælpe med. Jeg kan for det meste bruge én mere.

Husk at se på de forskellige typer af jobs, som jeg kan tilbyde, og hvis du falder ind i mellem to typer, eller måske har noget helt tredje at tilbyde, så kontakt mig gerne.

Skriv en mail til mig, med at par ord om dig selv, og hvad du ønsker at hjælpe med. Du kan også ringe, hvis det falder dig bedre ind, men det er ikke altid jeg har tid til at tage telefonen, så e-mail er bedst.

Når vi har kommunikeret med hinanden, vil du blive inviteret ud til en samtale i Silkehaven, hvor vi nærmere kan drøfte detaljerne.

Kontaktformular

Kontaktinformation

Skriv til mig på mail til: kontakt@silkehaven.dk

Ring eller skriv sms til: 51 68 68 88

Jeg ser frem til at høre fra dig!